Informatie aanvragen

Heeft u een vraag? Laat het ons weten en we nemen binnen één werkdag met u contact op!

Beeldbewerking

Wat is kwaliteit? Wanneer is een gedigitaliseerd beeld authentiek aan het origineel? De output van hardware (monitoren etc.) produceert namelijk nooit exact hetzelfde resultaat. Hoe wij toch in staat zijn om kwaliteit en authenticiteit te waarborgen? Door dit aloude spreekwoord in de praktijk toe te passen: 'meten is weten'.

Beeldbewerking

Om vast te stellen of de gedigitaliseerde beelden juist belicht, goed van scherpte en kleur neutraal zijn, digitaliseert GMS technische targets om deze door te meten en waar nodig te corrigeren.

Onze daartoe aangestelde ‘Medewerker Kwaliteitszorg’ geeft goedkeuring op de ingediende target-bestanden, waarna de productie start. In het stadium van nabewerking worden deze targets wederom gebruikt als referentie voor de bijbehorende productierange.

Conversie

De output van de digital-backs converteren we vanuit het camaragebonden RAW-algoritme naar het gewenste afbeeldingsformaat als masterbestand. Ook afgeleide bestandsformaten worden op de afdeling nabewerking gegenereerd. Cropping en splitsing zijn eveneens onderdeel van dit proces.