Archief software

Archief software

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Voor het digitaliseren van uw archief zoekt u een partner die gebruikmaakt van betrouwbare apparatuur en software. Dit zijn namelijk documenten die niet verloren mogen gaan en op hoge kwaliteit gedigitaliseerd moeten worden. GMS heeft veel ervaring in het digitaliseren, scannen en beheren van documenten. Bij ons weet u dat uw archief in goede handen is met onze zelf ontwikkelde hard- en software.

Wij digitaliseren uw archief met de juiste apparatuur en software

Waar uw archief ook uit bestaat, met onze jarenlange ervaring en vele certificeringen kunnen wij de klus klaren. Een greep uit de verschillende soorten documenten die wij digitaliseren: Als groep gedreven specialisten weten wij precies hoe we uw archief optimaal kunnen digitaliseren. Wij ontwikkelen zelf de apparatuur, software en workflow om uw archief zo efficiënt mogelijk om te zetten. Zo bewaken we de kwaliteit en hebben we voor elke vraag een oplossing. Zo kunnen we de perfecte structuur aanleveren voor uw organisatie.

Bel gerust voor meer informatie

Heeft u documenten die u wilt laten digitaliseren? Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Of wilt u een van onze gedreven vakmensen spreken? Bel dan snel naar 078-693 1300 of vul het contact formulier in. Wij helpen u graag.

Bekijk ook

archiefsystemen | audio digitaliseren | digitaal archiveren mogelijkheden

Archieven

Onze certificeringen

Wij zijn ISO9001, ISO27001 en ISO14001 gecertificeerd. Kwaliteitsmanagement, veiligheid van informatie en milieubewust ondernemerschap zijn dus aspecten die bij ons op beleidsmatig niveau onderdeel uit maken van de bedrijfsvoering.