Digitale archivering

Digitale archivering

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Wanneer u voor digitale archivering kiest, zorgt u ervoor dat uw archief een stuk toegankelijker is. U bent locatieonafhankelijk en iedere geautoriseerde medewerker kan eenvoudig de bestanden raadplegen. Daarnaast levert het een enorme ruimtebesparing op. GMS is al jarenlang gespecialiseerd in archiefdigitalisering voor verschillende toepassingen en helpt u graag met een geschikte oplossing.

Digitale archivering biedt diverse mogelijkheden

GMS in Alblasserdam digitaliseert de meest uiteenlopende archiefcollecties. Of u nu een dossier, boek, negatief of microfilm wilt archiveren, wij regelen het voor u. Wij richten ons al ruim 34 jaar op de digitale archivering. Wist u dat we in deze jaren tientallen miljoenen scans verwerkten? Wanneer u specifieke wensen heeft voor het digitaliseren, is dit uiteraard geen probleem. Om u de beste oplossing te bieden, leveren wij maatwerk.

Kies voor een gecertificeerde partner in Alblasserdam

Wij zijn een gecertificeerde partner voor informatieveiligheid, kwaliteitsmanagement en milieumanagement. Zo weet u zeker dat uw archief op de juiste manier wordt gedigitaliseerd. U kunt zelfs de status van uw digitaliseringsproject tot in detail volgen met LiveTrace. Dit is de transparantie die u van ons kunt verwachten. Wilt u meer weten over GMS als gecertificeerde partner? Of heeft u vragen over digitale archivering? Neem dan contact op via +31 (0)78 69 31 300.

Bekijk ook

digitale kaartenbak | digitaliseer specialist | digitalisering bedrijven

Archieven

Onze certificeringen

Wij zijn ISO9001, ISO27001 en ISO14001 gecertificeerd. Kwaliteitsmanagement, veiligheid van informatie en milieubewust ondernemerschap zijn dus aspecten die bij ons op beleidsmatig niveau onderdeel uit maken van de bedrijfsvoering.