Wij introduceren onze nieuwe collega Reni Rhebergen

8 februari 2018

Vanaf 1 januari 2018 is Reni Rhebergen in dienst bij GMS als Financieel Medewerker. Zij zal de spil zijn voor diverse administratieve werkzaamheden.

We kunnen Reni met 18 jaar ervaring op administratief gebied omschrijven als ‘rot in het vak’. Zij is haar loopbaan gestart als Administratief Medewerker. Nadien heeft Reni ervaring opgedaan als Management Assistente, Officemanager en Financieel Medewerker. Die functies heeft ze vervuld in diverse branches.

Tevens is Reni jaren werkzaam geweest als Gevorderd Assistent-Accountant waarbij ze onder meer het jaarwerk  verzorgde voor cliënten. Daarnaast was ze verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van cliënten met het inrichten van administratieve taken.

Afgelopen periode heeft Reni kennis opgedaan van onze dienstverlening. Binnen GMS zal ze zich bezig houden met de financiële administratie en personeelsaangelegenheden. Naast deze taken is Reni het gezicht van GMS wanneer u ons komt bezoeken. Reni verwelkomt iedereen met een lach. Ook staat ze u graag telefonisch te woord.

We wensen Reni veel succes en hopen dat haar bijdrage zal leiden tot een prettige en constructieve samenwerking met onze collega’s en klanten.

Lees ook