André is onze nieuwe marketing & commercie medewerker

19 januari 2021

André komt in een combinatiefunctie als commercieel medewerker binnendienst en marketingmedewerker het team van GMS aanvullen.

Medio november is André Smid gestart bij GMS. André heeft zijn kennis opgedaan aan de Breda University of Applied Sciences. Hier deed André een commerciële managementopleiding gericht op de toeristische en recreatieve sector. Gedurende zijn opleiding heeft hij zowel commerciële ervaring als marketingervaring opgedaan in de AGF-branche. André is enthousiast over het verkennen van de digitaliseringssector. “Ik kijk er naar uit om voor GMS te werken en mijn kennis en ervaring hier, in een nieuwe branche, te vergroten door er volledig open in te gaan. Ik houd ervan om het beste uit mezelf te halen om zo van maximale waarde te zijn voor het bedrijf”, aldus de nieuwe marketing en commercie medewerker.

André houdt zich onder andere bezig met het opstellen van voorstellen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast ligt de focus van André op de marketing. Hij houdt daarom onze socials goed in de gaten voor interessante nieuwsitems zowel over GMS, alsook ontwikkelingen in de markt.

GMS is blij om de sociale en leergierige André op de verkoopafdeling te mogen verwelkomen!

Lees ook