Hoera! Een nieuwe collega: Danny Holleman

15 juni 2021

Sinds het begin van dit jaar hebben wij een nieuwe accountmanager erbij: Danny Holleman.

Danny is de afdeling Sales komen versterken in de rol van accountmanager. Met zijn klantgerichtheid en zijn probleemoplossend vermogen zorgt hij ervoor dat alle trajecten soepel verlopen aan beide kanten. Hij heeft na zijn commerciële opleidingen zijn ervaring opgedaan in de industriële sector als inkoper. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de verkoopkant en is hij aan de slag gegaan als accountmanager, ook in de industriële sector.

Bij GMS zal Danny zich focussen op New Business (zowel nationaal als internationaal), het coördineren van offertetrajecten, en het beheren en onderhouden van de bestaande relaties.

“Een offerte opstellen is één ding, maar het zit ‘m juist in het meedenken met de klant. Samen moet je op zoek naar een passende oplossing om te zorgen dat alles aansluit op zijn specifieke bedrijfsproces.”

Naast verkopen houdt Danny graag van sporten, zo is hij vaak te vinden in zijn homegym of op het voetbalveld. Ook is de kans groot dat je hem in zijn vrije uurtjes op het terras tegen het lijf loopt.

Wij zijn blij dat we Danny kunnen toevoegen aan het GMS-team, en wensen hem veel succes!

Bent u benieuwd hoe Danny iets voor u kan betekenen? Mail dan naar d.holleman@gmsnl.com of bel naar 06-86 89 85 04.

Lees ook