Collega Valérie van der Ven nieuw bij GMS

9 maart 2018

Vanwege gezonde groei binnen GMS hebben wij Valérie van der Ven aangenomen ter versterking op de afdeling Sales. Vanaf 1 februari 2018 vervult Valérie de rol van Medewerker Verkoop Binnendienst.

Met een afgeronde HBO Hotelmanagement opleiding is Valérie voornamelijk werkzaam geweest in de hotellerie. Een nieuwe uitdaging staat Valérie te wachten met marketing, sales en internationale activiteiten. Valérie zal een ondersteunende sleutelrol bieden aan de accountmanagers. Tevens is zij vijf dagen per week aanwezig en staat zij u bij afwezigheid van de accountmanagers graag te woord.

Servicegerichtheid is een passie van Valérie en hiermee heeft zij de nodige ervaring opgedaan om goed tot recht te kunnen komen bij onze klanten en partners.

Op dit moment volgt Valérie haar interne traineeship waarin zij kennis opdoet van onze markt en dienstverlening. Wij wensen Valérie veel succes en hopen dat haar bijdrage zal leiden tot prettige en constructieve relaties met onze collega’s, klanten en partners.

Lees ook