Wederom elke honderden meter naar Reisswolf voor archiefopslag.

11 december 2017

GMS heeft voor de archiefopslag en vernietiging van archieven Reisswolf Nederland als partner. Twee weken geleden is er wederom enkele honderden meter archief in opslag geplaatst van een notaris uit Oss.

Notaris Oss

De notaris uit Oss had enkele honderden meters archief in een ruimte staan, de ruimte was vanwege een sterke groei nodig voor extra werkplekken. De notaris legde een digitaliserings aanvraag bij GMS neer. Vervolgens heeft een verkoper van GMS de archieven bekeken en is de raadpleegbaarheid van de archieven berekend. Het advies van GMS was om vanwege de lage raadpleegbaarheid de archieven in opslag te plaatsen en bij opvraging te laten digitaliseren.

Reisswolf Nederland

Als een van de eerste bedrijven op het gebied van gegevensbeveiliging is Reisswolf Europees marktleider, met meer dan 68 vestigingen in 27 landen.

Samenwerking Reisswolf Nederland en GMS

Reisswolf Nederland en GMS zijn enkele maanden geleden een samenwerking aangegaan voor het opslaan, vernietigen en digitalisering van archieven. Reisswolf Nederland zal de gedigitaliseerde documenten opslaan en na een afgesproken termijn vernietigen. GMS zal de digitalisering aanvragen van Reisswolf Nederland uitvoeren. Door het bundelen van deze krachten willen Reisswolf Nederland en GMS u nog beter van dienst kunnen zijn.

Lees ook