Archief software

Archiefsystemen

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Voor verschillende soorten archiefsystemen is er een optimale manier van digitaliseren. Wanneer u uw archief om wilt laten zetten, zoekt u een organisatie met veel ervaring en mogelijkheden. GMS heeft jarenlange ervaring in het digitaliseren, scannen en beheren van verschillende soorten archiefsystemen voor elke industrie. Wij komen samen met u tot een passende oplossing voor al uw documenten. Zo maakt u de eerste stap richting het nieuwe werken.

Wij hebben alle archiefsystemen al eens gezien!

Waar uw archief ook uit bestaat, het is geen probleem voor onze groep specialisten. Wij gaan letterlijk en figuurlijk altijd voor het perfecte plaatje. Naast het digitaliseren en scannen van archiefsystemen, organiseren we ook het beheer. Zodat u precies weet waar u elk document kunt vinden. Wij archiveren alle soorten documenten in alle soorten archiefsystemen, waaronder:

Maatwerk begint met een gesprek

Om u perfect van dienst te zijn, horen wij graag wat uw wensen zijn. U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via het contactformulier of bel gerust naar 078-693 1300. Onze specialisten helpen u graag verder om samen een passende oplossing te vinden voor uw archief.

Archieven