Digitaal archiveren software

Digitaal archiveren software

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Om op hoge kwaliteit digitaal te kunnen archiveren heeft u een organisatie nodig die over hoogwaardige software en apparatuur beschikt. Bij GMS ontwikkelen wij zelf de software en apparatuur om alle soorten documenten digitaal te kunnen archiveren. U kunt dus met elk soort archief of soorten documenten bij ons terecht. Met veel zorg en aandacht ontvangt u een goede digitale representatie van uw archief.

Digitaal archiveren doen wij met ons zelfontwikkelde software

Met enkele decennia aan ervaring, is er geen documentsoort die we nog niet gezien hebben en weten wij precies wat er nodig is. Met onze zelfontwikkelde software en apparatuur kunnen wij ook uw documenten perfect digitaal archiveren. Wij doen dit bijvoorbeeld al bij: Wij gaan altijd met de uiterste zorg en privacy met uw documenten om. Al vele grote en kleine bedrijven hebben ons hun archieven toevertrouwd. Wij regelen ook het beheer van de digitale documenten, zodat u altijd weet waar u alles kun vinden. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk!

Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken?

Wij bespreken alle verschillende mogelijkheden en opties graag met u. Neem gerust contact op met 078-693 1300 om een van onze specialisten te spreken. U kunt ook een contactformulier invullen, dan bellen of e-mailen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Archieven