Digitaal archiveren wetgeving

Digitaal archiveren wetgeving

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Digitaal archiveren kan van belang zijn voor u en uw bedrijf omdat wetgeving hierom vraagt. In sommige industrieën en ook voor particulieren bestaat er een wettelijke bewaarplicht en/of een bewaartermijn. Fysieke documenten kunnen in de loop van tijd onleesbaar worden of verloren gaan. GMS helpt u door uw documenten digitaal te archiveren, zodat u aan de wetgeving zult voldoen.

Digitaal archiveren: door wetgeving soms de enige mogelijkheid

Of het nu gaat om bouwvergunningen, uw eigen administratie of gemeentelijke archieven. Voor elk van deze zijn er belangrijke redenen omtrent wetgeving om documenten digitaal te laten archiveren. Zo kunt u er zeker van zijn dat er niets verloren gaat. Zulke archieven kunnen bestaan uit verschillende soorten documenten die GMS met gemak voor u digitaliseert, zoals:

Heeft u een archief wat aan digitalisatie toe is?

Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons telefonisch bereiken op 078-693 1300. Onze specialisten staan u met veel plezier te woord. Zij zullen met u de omvang en impact van het digitaliseren van uw archief bespreken en u verschillende opties voorleggen. Wij gaan graag aan de slag met uw archief.

Archieven