Meld u op de valreep aan voor de Archiefdagen 2022; GMS is erbij!

7 juni 2022

Op 13 en 14 juni zullen de Archiefdagen weer plaatsvinden, ditmaal in Alkmaar. Na twee jaar afwezigheid vanwege de pandemie zijn we zeer blij dat het evenement zijn doorgang weer kan vinden. Bovendien delen we u met trots mee dat we in 2022 weer als hoofdkennispartner aanwezig zijn bij deze dagen.

Dit jaar zullen de Archiefdagen in het teken staan van het thema: De waarde(n) van de archivaris. Tijdens de Archiefdagen zullen we zien hoe de waarde van het digitaliseren van archieven voor de samenleving samenhangt met de waarden van het vak. Hierbij zal aandacht zijn voor de complexe situaties waarmee de archivaris in het werk te maken krijgt en hoe de archivaris daarmee omgaat.

Het programma bestaat uit diverse inspirerende sprekers en 16 verschillende workshops. Bent u benieuwd wat er allemaal te doen is? Op de website van Archiefdagen is het volledige programma te zien. Daar kunt u zich ook aanmelden voor het evenement.

Daarnaast zullen diverse kennispartners, waaronder GMS, aanwezig zijn met een stand. Bij onze stand kunt u terecht voor een praatje met eventueel een hapje en drankje, maar zeker ook voor meer informatie over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. We zien ernaar uit om u te ontmoeten, bij te praten en geïnteresseerden te woord te staan. We hopen op twee mooie en inspirerende dagen voor alle bezoekers. Aanmelden kan tot 8 juni! Zien we u ook?

Lees ook