Duurzame dinsdag; wij doneren ruim 200 bomen!

6 september 2022

Vandaag is het duurzame dinsdag! De dag waarop uit het hele land waslijsten met duurzame initiatieven verschijnen. Duurzaamheid is immers een hot topic! In het kader van duurzaamheid dragen wij bij aan een nieuw initiatief; bomen doneren!

Duurzaamheid is de toekomst. De green deal bepaalt onze milieudoelstellingen voor 2030 en 2050. Iedereen kan hier zijn steentje aan bijdragen. Bedrijven ook. Dat is de reden dat milieubewust handelen voor ons niet meer dan normaal is. We hebben de lat voor onszelf nog wat hoger gelegd door ambitieuze milieubesparende doelstellingen te formuleren in ons ISO14001 gecertificeerde Milieu Management Systeem.

Om een extra steentje bij te dragen tegen de klimaatveranderingen, steunen wij Trees for all. Trees for all werkt aan duurzame bosprojecten, in Nederland maar ook in het buitenland. Wij hebben er voor gekozen om mee te werken aan een klimaatbestendig bos in Bolivia, waar een tekort aan bomen en niet-duurzaam landgebruik leiden tot grote watertekorten.

Aan de hand van nieuwe orders planten wij nieuwe bomen in Bolivia. Hoe meer u digitaliseert, hoe meer bomen GMS plant! Plant u mee?

Lees ook