GMS digitaliseert peroneelsdossiers voor DNVGL

30 januari 2017

GMS gaat digitaliseren voor de grootste classificatiemaatschappij ter wereld op het gebied van schepen en offshore-installaties.

DNVGL

Naast dat DNVGL ’s werelds grootste classificatiemaatschappij voor schepen en offshore-installaties is, speelt DNGVL ook een toonaangevende rol als technisch adviseur voor de olie- en gassector. Daarnaast is DNVGL één van de grootste certificatie-instellingen wereldwijd.

Digitaliseren personeelsdossiers

GMS heeft wederom een prachtige opdracht gekregen van DNVGL om de personeelsdossiers te digitaliseren. De dossiers werden vaak geraadpleegd door de HR afdeling en de informatie wordt frequent gewijzigd. De informatie die wordt toegevoegd is in veel gevallen al digitaal gegenereerd waardoor er een fysiek en een digitaal archief ontstond. Feitelijk betekent dit dubbel werk.

Vertrouwelijkheid

De omgang met de cliëntendossiers dient vertrouwelijk te gebeuren. GMS beschikt over professionele beveiligde archiefdepots waar de fysieke dossiers tijdens het proces worden opgeslagen. Naast deze opslag is GMS ook ISO27001 gecertificeerd. Voor het beveiligingsaspect van zowel de fysieke als digitale bestanden heeft GMS een interne policy opgesteld waarover wij u graag in een vrijblijvend gesprek over informeren.

Lees ook