Een volgende (duurzame) stap: GMS is ISO 14001 Gecertificeerd!

12 oktober 2015

Bij GMS staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Dat is voor ons de reden geweest om ons milieumanagementsysteem te optimaliseren en certificeren. Naast onze ISO 9001 certificering zijn wij vanaf heden ook ISO 14001 gecertificeerd.

ISO 14001 heeft GMS de handvatten gegeven om het milieubeleid aan te scherpen om zodoende te streven naar een permanente verbetering van onze milieuprestaties. Voor de komende jaren heeft GMS een aantal ambitieuze  en meetbare milieudoelstellingen  geformuleerd. Door de cyclische methodiek (plan, do, act, check) van de ISO 14001 norm meten wij periodiek of de doelstellingen behaald worden. Voor u als klant betekent dit dat u de zekerheid heeft dat u zaken doet met een milieubewuste organisatie. Bekijk de pagina ‘Milieudossiers digitaliseren‘ voor meer informatie.  

Bij het behalen van het certificaat concludeerde de auditor dat GMS haar milieurisico’s beheerst en een sterke visie heeft ten aanzien van milieuontwikkelingen. U begrijpt dat wij hier gepast trots op zijn!

Lees ook