Introductie nieuwe collega: Ruud Swart

25 februari 2019

Met plezier introduceren wij onze nieuwe collega Ruud Swart. Ruud is ter versterking van de afdeling Sales aangenomen en vervult de rol van accountmanager binnen GMS.

Ruud is zijn carrière gestart in een periode waar opslag van bedrijfsinformatie en cultureel erfgoed nog plaatsvond op het medium microfilm. Hij heeft eerst in een technische en later in commerciële functies bij verschillende organisaties van dichtbij de transitie meegemaakt van analoge naar digitale opslagsystemen en heeft zich gespecialiseerd in het vakgebied document management.

Ruud heeft vervolgens in verschillende rollen bij hard- software leveranciers, gewerkt om organisaties te helpen met oplossingen voor hun digitale bedrijfsprocessen zoals archieven digitaliseren.

De laatste jaren is hij actief geweest om organisaties te helpen met hun informatiebeveiliging.

Zijn interesse in fotografie, geschiedenis en historische documentatie maken Ruud tot een goede gesprekspartner voor digitaliseringsvraagstukken.

Wij zijn ervan overtuigd dat Ruud met zijn brede kennis en jarenlange ervaring een mooie bijdrage kan leveren aan de organisatie. Wij wensen hem veel succes en hopen dat zijn bijdrage zal leiden tot prettige en constructieve relaties met onze collega’s, partners en klanten.

Lees ook