Nieuw digitaliseringsproject voor PeoplePower

3 april 2019

PeoplePower zorgt dat al de gebouwinformatie op één plek beschikbaar is, waardoor de informatie gemakkelijk te raadplegen is en kosten worden bespaard. GMS gaat met plezier opnieuw de samenwerking aan met PeoplePower.

Over PeoplePower

PeoplePower is expert op het gebied van tekeningenbeheer en het maken van tekeningen en BIM-modellen. Dat betekent dat zij tekeningen digitaliseren en actualiseren en informatie uit tekeningen en BIM-modellen ontsluiten en toegankelijk maken voor gebouwbeheer. Daarnaast meten zij gebouwen in en dragen zij zorg voor het ontwerpen en tekenen van elektra, leidingen, kanalen en inventaris.
PeoplePower adviseert klanten tevens bij het vastleggen van hun gebouwinformatie in CAD-procedures en BIM-protocollen. PeoplePower optimaliseert en bewaakt ook alles wat hieruit voorkomt.

Digitaliseringsprojecten

Het huidige digitaliseringsproject betreft de digitalisering van documenten en tekeningen. PeoplePower geeft duidelijke instructies om een set documenten te herkennen en welke richtlijnen te hanteren met betrekking tot de titel of omschrijving van de set documenten en tekeningen. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. In het verleden heeft GMS al meerdere digitaliseringsprojecten mogen uitvoeren voor PeoplePower. Zoals de indexering van een groot aantal tekeningen en documenten op zaken als locatie, gebouw, omschrijving en data. Dit zorgt voor een overzichtelijk geheel en een goede doorzoekbaarheid.

Lees ook