Reusel de Mierden gaat samenwerking met GMS aan

17 mei 2016

Gemeente Reusel de Mierden en GMS hebben onlangs de handtekening gezet voor het digitaliseren van het bouwarchief van de gemeente. Dit digitaliseren zal conform de substitutienorm van het RHC Eindhoven worden uitgevoerd.Het project zal medio 2016 van start gaan en voor 1 januari 2017 zijn afgerond.

Het digitaliseren conform substitutie-eisen is één van onze specialiteiten. Martijn Stam, manager R&D bij GMS heeft in de afgelopen jaren de nodige know-how ontwikkeld op dit terrein. Samen met zijn team developers heeft hij de in-house ontwikkelde scanapplicatie van GMS (Allscan) dusdanig uitgebreid, dat we hiermee direct het gewenste eindresultaat kunnen creëren. Dat wil zeggen: een valide PDF/a met embedded ICC profiel en de gewenste technische en beschrijvende meta data.  Volledig automatisch!

 “Geknutsel met scripts en een aaneenschakeling van tooltjes is leuk, maar inefficiënt en onbetrouwbaar. Omdat we met onze scanapplicatie alles vanaf de bron zelf kunnen beïnvloeden, hebben we een robuuste en efficiënte workflow gecreëerd” vertelt Martijn Stam.

Met deze workflow kunnen wij dus een hoogwaardig en consistent eindresultaat realiseren. We zien de uitvoering van dit project daarom met vertrouwen en plezier tegemoet!

Lees ook