Wederom een samenwerking met TNO

17 december 2018

Onderzoeksorganisatie TNO richt zich op negen aandachtsgebieden, waaronder informatie & communicatie technologie en strategische analyses & beleid. GMS is met plezier opnieuw de samenwerking met TNO aangegaan.

TNO

TNO is een innovatieve, onafhankelijke onderzoeksorganisatie. Deze onderzoeksorganisatie ontwikkelt kennis met als doel de praktische toepassing. TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren. De innovaties versterken de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving op een duurzame wijze. De strategie van TNO is een reactie op de door hen waargenomen trends op gebied van maatschappij en technologie.

Digitalisering van diverse literatuur

In het verleden heeft GMS een aantal publicaties gedigitaliseerd ten behoeve van de toegankelijkheid en de doorzoekbaarheid. Onlangs heeft GMS een nieuw digitaliseringsproject uitgevoerd voor TNO. Het materiaal bestaat ditmaal uit de referentie literatuur van het zgn. “Gele boek” van TNO, een standaardwerk op het gebied van veiligheidsanalyses. Het Gele boek is ondertussen als een officiële overheidspublicatie beschikbaar via deze link. 

Lees ook