Zorgorganisatie Triade Vitree zet in op efficiënte werkprocessen met behulp van digitalisering

20 maart 2019

Triade Vitree heeft 110 zorglocaties en sociale ondernemingen binnen Flevoland en haar nabije omgeving. De grote zorgorganisatie laat haar cliëntendossiers in samenwerking met GMS digitaliseren.

Triade Vitree

In Flevoland en omgeving levert Triade Vitree gehandicaptenzorg, jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. De zorgorganisatie biedt zowel thuiszorg, begeleid wonen, hulp bij dagbesteding of werk, alsook bij sociale activiteiten aan.
Samen met haar cliënten kijkt Triade Vitree naar de vraag en/of behoeftes op het gebied van zorg en ondersteuning. Zij maken daarbij gebruik van een multidisciplinaire aanpak. Zorg maakt mensen afhankelijk, daarom richt de zorgorganisatie zich vooral op de ontwikkeling van de mens. Triade Vitree helpt cliënten hun mogelijkheden te ontdekken, zodat zij meer invloed krijgen op hun leven.

Digitalisering cliëntendossiers

Voor de zorgorganisatie Triade Vitree worden cliëntendossiers gedigitaliseerd. Tijdens het digitaliseren wordt er gebruik gemaakt van barcode scheidingsvellen op dossierniveau, waardoor de bestandsnamen op structurele wijze gegenereerd worden. Tevens wordt de tekst geheel doorzoekbaar gemaakt met behulp van OCR, hierdoor wordt het werkproces efficiënter vormgegeven. GMS heeft de ervaring en expertise om cliëntendossiers snel, efficiënt en veilig te digitaliseren. Naast cliëntendossiers digitaliseren wij ook meer dossiers.

Lees ook