Onze organisatie

Een eigenwijze club gedreven specialisten, zo kunnen we GMS in het kort beschrijven. Een hecht familiebedrijf met de professionaliteit om zowel kleine als grote opdrachtgevers te kunnen bedienen..

Apparatuur, software en workflows  volledig in-house ontwikkelen draaien wij onze hand niet voor om. Hierdoor kunnen we alle facetten binnen een digitaliseringsproject geheel naar onze eigen hand zetten en verder gaan dan wie dan ook als het gaat om kwaliteitsborging en efficiency. Innovatie is onze kracht en drijft ons iedere dag weer. Onze ambitie is niet om de grootste, maar de beste te zijn…

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij als organisatie één brok ervaring. Wij voldoen als één van de weinige partijen aan de Metamorfoze kwaliteit van de Koninklijke Bibliotheek. Daar naast zijn wij specialist op het gebied van substitutie scanning en hoogvolume documentscanning.

Wij opereren vanuit onze vestigingen in Sliedrecht en Hurdegaryp, en op diverse klantlocaties en zijn actief in de gehele Benelux.

De mensen achter GMS
Cees Groenendijk is als algemeen directeur en oprichter nauw betrokken bij alle ontwikkelingen en doet niets liever dan klantbezoeken afleggen om in nauw contact te staan met de markt. Bram Groenendijk is verantwoordelijk voor de operationele leiding van de organisatie.

Meer dan eens geven onze opdrachtgevers tijdens een site visit bij ons op locatie aan een enorme betrokkenheid te bemerken bij alle medewerkers in de organisatie. Dat doet ons goed, daar zijn we op een gezonde manier trots op, want hiermee maken we het verschil!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Onze certificeringen

Wij zijn ISO9001, ISO27001 en ISO14001 gecertificeerd. Kwaliteitsmanagement, veiligheid van informatie en milieubewust ondernemerschap zijn dus aspecten die bij ons op beleidsmatig niveau onderdeel uit maken van de bedrijfsvoering.