Onze aanpak

GMS is al meer dan 35 jaar actief in de markt voor archieven. Gestart als micro verfilmer, vandaag de dag als digitaliseerder. In de afgelopen 35 jaar heeft GMS haar projectmanagement ontwikkeld en geoptimaliseerd.

Als geen ander bedrijf weet GMS om te gaan met de verschillende soorten archieven die de instellingen en bedrijven GMS te bieden heeft. In haar ruim 35 jarige ervaring staat de klant op de eerste plek.

Transport

Door de jaren heen vervoerde GMS veel waardevolle betrouwbare archieven. GMS is zich ervan bewust dat Transport één van de essentiële zaken is die bij het digitaliseren hoort. Zonder een goed transport kan het immers voorkomen dat materialen beschadigen of erger. GMS heeft een speciaal ingerichte transportbus om goed om te kunnen gaan met deze archieven. In deze bus plaatst GMS speciale containers die zorg dragen voor optimaal behoud. 

Projectmanagement

Voordat gestart wordt met een project worden eerst de kaders goed afgestemd met de leverancier. Zodoende komen beide partijen niet voor verassingen te staan. Elk project deelt GMS is in een aantal fases. Elke fase rondt GMS eerst af, voordat men start met de volgende fase. In het projectmanagement staat éénduidige communicatie, zowel intern als extern centraal.

Risico’s

GMS doet er alles aan risico’s uit te sluiten. Per project brengt GMS de risico’s in kaart om deze vervolgens uit te sluiten. Een speciale risicoanalyse gebruikt GMS. Daarbij heeft GMS waar nodig een uitgebreide verzekering, op zowel het transport als op het materialen die in huis zijn.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en zie wat GMS voor uw digitaliseringsprojecten kan betekenen!

Onze certificeringen

Wij zijn ISO9001, ISO27001 en ISO14001 gecertificeerd. Kwaliteitsmanagement, veiligheid van informatie en milieubewust ondernemerschap zijn dus aspecten die bij ons op beleidsmatig niveau onderdeel uit maken van de bedrijfsvoering.