Digitaliseer specialist

Digitaliseer specialist

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Bent u als commerciële organisatie, overheid, bibliotheek, zorginstituut of school op zoek naar een digitaliseerspecialist? GMS uit Sliedrecht is u graag van dienst. Al enkele decennia helpen wij bedrijven met de digitalisering van belangrijke documenten. Of het nu gaat om administratie, tekeningen, foto’s of dia’s, wij gaan met enthousiasme voor u aan de slag. Start vandaag nog met de digitalisering van uw bedrijf!

Laat uw archief digitaliseren door de digitaliseerspecialist

Hoe langer uw bedrijf bestaat, hoe groter het archief is. Het digitaliseren van dit archief vergt veel tijd die u wellicht liever in andere zaken investeert. Wij ontzorgen u graag als digitaliseerspecialist. Onze professionals vertalen complexe digitaliseringsvraagstukken uit verschillende bedrijven en disciplines naar de juiste oplossing. De focus ligt altijd op kwaliteit en innovatie. Door de juiste hard- en software voor de archivering aan te bieden, ontvangt u een oplossing waar u jarenlang profijt van heeft. Bent u al klaar voor de toekomst?

Kwaliteitsmanagement, veiligheid en milieubewust

Drie belangrijke kernwaarden binnen ons bedrijf uit Sliedrecht zijn kwaliteitsmanagement, veiligheid en milieubewust zijn. Daarnaast heeft u altijd contact via een digitaliseerspecialist die in uw vraagstuk duikt en werken wij volgens het Milieu Management Systeem. Interesse in de duurzame oplossing van de digitaliseerspecialist? Wij stellen graag een plan voor u op zodra u belt naar 078-693 1300.

Archieven