Digitalisering bedrijven

Digitalisering voor bedrijven

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
De digitalisering van documenten is handig voor bedrijven in allerlei sectoren. Wellicht heeft u nu een grote archiefkast met allerlei losse documenten. Elke keer kost het veel tijd en energie om het juiste dossier te vinden. Dat kan anders! GMS uit Sliedrecht, in regio Dordrecht, helpt bedrijven met de digitalisering van hun documentarchieven, audiovisuele materialen en dossiers. Hierbij staan kwaliteit en innovatie altijd voorop.

Digitalisering voor bedrijven in verschillende sectoren

GMS digitaliseert documenten voor bedrijven in verschillende sectoren, denk bijvoorbeeld aan: Er zijn verschillende werkzaamheden met betrekking tot digitalisering die wij voor bedrijven uitvoeren. Denk hierbij aan het implementeren van een digitaal archiefsysteem. De handige software die we hiervoor gebruiken is volledig afgestemd op uw eigen werkprocessen. Het voordeel? U krijgt meer overzicht, kunt gemakkelijk gegevens aanpassen of toevoegen en raakt geen belangrijke informatie kwijt. Een andere mogelijkheid als gevolg van digitalisering is het snel doorzoeken van handgeschreven, gescande documenten dankzij tekstherkenning. De documentanalyse van oude dossiers wordt daarmee een stuk efficiënter.

Stap binnen vier dagen over op digitaal documentbeheer

Kiest u net als vele andere bedrijven voor digitalisering? Slimme keuze! We creëren voor u een projectplan op maat, maken afspraken en stellen deadlines op. Vervolgens nemen wij de te digitaliseren documenten in beslag om dit in de soft- en hardware in te voeren. Als laatste is het tijd voor indexering, structurering en afhandeling, want uiteindelijk zult u met de soft- en hardware overweg moeten kunnen. Heeft u vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 078-693 1300.

Archieven