Informatie aanvragen

Heeft u een vraag? Laat het ons weten en we nemen binnen één werkdag met u contact op!

Zorgsector

Omdat patiëntinformatie overal inzichtelijk dient te zijn, is digitalisering in de zorg in volle gang. De sector is dan ook onderhevig aan grote veranderingen, waarbij privacy en veiligheid centraal staan. Bij GMS uit Sliedrecht zijn ziekenhuizen, huisartsen en andere zorginstellingen aan het juiste adres om patiëntendossiers en andere documenten te digitaliseren.

Bespreek de mogelijkheden voor uw zorginstelling


In het verleden zijn wij veel zorginstellingen al van dienst geweest, zowel in de buurt van Sliedrecht als ver daarbuiten. Bent u de volgende? Neem dan contact met ons op via 078-693 1300 om de mogelijkheden van digitalisering in de zorg te bespreken. Onze specialisten staan u graag te woord.

Digitalisering van dossiers en documenten in de zorg

1Projectplan

GMS maakt voor ieder project een speciaal projectplan. Het is, zeker als het gaat om digitalisering van dossiers en documenten in de zorg, van essentieel belang om het project goed af te kaderen met daarbij de eisen en wensen. Data, afspraken en deadlines worden hierin verwerkt.

2Inname materialen

Naar aanleiding van het projectplan worden de materialen vervoerd en ingenomen bij GMS. De kaders worden nogmaals afgestemd en bij goedkeuring vangt GMS aan met het project. Het digitaliseren van uw documenten dient op vertrouwelijke wijze te gebeuren. Daarom hebben wij beveiligde depots waar fysieke zorgdossiers tijdens de digitalisering van het archief worden opgeslagen. Daarnaast hebben wij een intern beleid waarover wij u graag informeren.

3Uitvoering en substitutie

GMS digitaliseert conform de eisen. Wanneer dit afgesproken is, voert GMS het project uit conform de eisen van substitutie. Extra controles op inhoud, kwaliteit en indexering worden gepleegd om te voldoen aan de substitutie-eisen. GMS is als een van de weinige partijen gekwalificeerd om te voldoen aan de strenge eisen van substitutie.

4Indexering, structurering en afhandeling

De indexering is van groot belang bij het scannen van dossier- en documentarchieven met patiëntinformatie. Snelle raadpleegbaarheid en directe toegankelijkheid zijn belangrijk. Dankzij een goede indexering en speciale software is dit mogelijk. GMS ziet hierop toe.

Wat kunnen wij voor u digitaliseren?

Gms hecht veel waarde aan langdurige relaties met haar klanten