Digitaal documentbeheer

Digitaal documentbeheer

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Wilt u met uw bedrijf een digitaal documentbeheer opzetten, maar weet u niet waar u moet beginnen? Een té grote taak om zelf op u te nemen? Is de kwaliteit van de scans van belang voor het behoud van belangrijke documenten? GMS uit Sliedrecht biedt de oplossing voor uw bedrijf. Door een hoogwaardig digitaal documentbeheer op te zetten met kwalitatieve scans van al uw documenten. Zo kunt u ervan op aan dat uw documenten veilig en goed terug te vinden zijn.

Een digitaal documentbeheer is voor elk bedrijf een uitkomst

Wilt uw bedrijf ook overstappen op het nieuwe werken? Past uw ouderwetse archief daar niet meer bij? GMS kan allerlei soorten archieven optimaal voor u omzetten tot een makkelijk te gebruiken digitaal documentbeheer. De mogelijkheden van digitaal archiveren zijn namelijk eindeloos. Denk aan personeelsdossiers of een digitale administratie. GMS uit Sliedrecht zorgt voor het scannen, digitaliseren en het opzetten van een digitaal documentbeheer van uw archieven. U kunt er verzekerd van zijn dat uw documenten in veilige handen zijn.

Een oplossing op maat voor uw fysieke archief

Als u een oplossing zoekt op het gebied van digitaal documentbeheer, neem dan contact op met een van onze specialisten door te bellen naar 078-693 1300. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u op het gebied van archiefdragers en software. Er is altijd een oplossing op maat voor uw fysieke archief. We zien uw telefoontje graag tegemoet.

Archieven