Scannen digitaliseren

Scannen en digitaliseren

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Bent u op zoek naar een manier om vergunningen, foto’s, dossiers of andere documenten te scannen en te digitaliseren? Omdat u volledig digitaal wilt gaan werken? Dan neemt u vanzelfsprekend een betrouwbare partner in de arm. Zo’n partner is GMS uit Sliedrecht, in de omgeving van Dordrecht. Wij maken gebruik van betrouwbare software om al uw zaken te scannen en te digitaliseren.

Uw belangrijke datadragers betrouwbaar laten scannen en digitaliseren

Met enkele decennia aan ervaring en de beschikking over vele certificaten zijn wij de uitgelezen partner om uw complete archief of slechts bepaalde zaken te scannen en te digitaliseren. Wij hebben namelijk onze eigen apparatuur, software en workflow ontwikkeld om u zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Zo waarborgen we de kwaliteit en hebben we voor uw vraag een passende oplossing. Bovendien voorzien we u ook van tips over digitale archivering, zodat u de systemen zo efficiënt mogelijk inricht. Een greep uit de zaken die wij voor u kunnen digitaliseren zijn onder andere administratieve documenten, personeelsdossiers en zelfs audiovisuele materialen.

Bespreek de mogelijkheden met een van onze vakmensen

Door uw datadragers te laten scannen en digitaliseren brengt u meer structuur in uw data én organisatie. Daarnaast beschermt u uw documenten tegen brand- en waterschade en voorkomt u dat documenten zoekraken. Heeft uw bedrijf uit Sliedrecht of elders in Nederland belangrijke documenten die u door ons wilt laten digitaliseren? Of heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om met een van onze vakmensen te spreken. Hiervoor belt u naar 078-693 1300.

Archieven