Archief software

Datastructuur

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Bent u in het bezit van veel data en wilt u hierin een duidelijke datastructuur aanbrengen? GMS uit Sliedrecht, nabij Dordrecht, helpt u graag verder. Projecten variëren van het digitaliseren van een archief tot het migreren van digitale databanken – wij ontwikkelen een datastructuur die past bij uw werkprocessen. Het resultaat is een meer efficiënte en eenvoudigere benadering van uw data.

Datastructuur is de leidende draad in onze datatrajecten

  1. Inventarisatie: Bij ieder traject dat wij starten, nemen we samen met u de datastructuur door. We bespreken de brondata en het gewenste outputformaat tot in detail met u door. Ook uw wensen en eisen willen wij weten. Onze specialisten geven input vanuit hun eigen discipline.
  2. Projectplan: Voor ieder project wordt een speciaal projectplan gemaakt. Zeker bij projecten waar wordt gewerkt met data voor datamigratie is het van essentieel belang om het project goed af te kaderen. In dit projectplan vindt u niet alleen data en kwaliteitsafspraken, maar ook deadlines.
  3. Dataconversie: Aan de hand van de eisen in het projectplan gaan onze programmeurs aan de slag met de datastructuur. Na de eerste oplevering volgt er een test- en evaluatiefase waarbij we samen de output doornemen. De data wordt na goedkeuring of bijsturing vervolgens geconverteerd.
  4. Nabewerking: Na de bewerking van de data conform uw wensen en eisen, rapporteren we de data terug aan u. Deze sluit nu naadloos aan op uw werkprocessen.

Benader uw data duidelijk en overzichtelijk

Onze adviseurs staan voor u klaar om al uw data digitaal benaderbaar te maken op een duidelijke en overzichtelijke wijze. Bekijk onze referenties om een idee te krijgen van wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van datastructuur. Direct contact opnemen met dé digitaliseringsspecialist via 078-693 1300 is tevens mogelijk.

Archieven