Archief software

Datamigratie

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Datamigratie is vaak een onderbelicht onderdeel bij het implementatieplan van een nieuw informatiesysteem. Duidelijk gestructureerde data is dé grondsteen voor kwalitatief documentbeheer en een efficiënte inrichting van uw werkprocessen. Daarom is het verstandig om een gespecialiseerde partner in de arm te nemen om de datamigratie op optimale wijze voor u uit te voeren. GMS uit Sliedrecht, in de omgeving van Dordrecht, helpt u verder!

Kwalitatieve data dankzij gespecialiseerde software voor datamigratie

Het doorzoeken van fysieke archieven kost niet alleen veel tijd – al dat papier neemt ook nog eens veel ruimte in beslag. Door deze archiefsystemen digitaal beschikbaar te maken, hebben geautoriseerde medewerkers altijd toegang tot de dossiers en zijn uw fysieke documenten ‘beschermd’ tegen brand- of waterschade. Dankzij verschillende softwaresystemen en diverse kwaliteitscontroles zorgen onze experts ervoor dat uw datamigratie leidt tot kwalitatieve data. Documentanalyse vindt plaats dankzij tekstherkenning, waarna de documenten in uw werkprocessen en -software worden geoptimaliseerd. Een goed voorbeeld waarbij datamigratie een goede uitkomst biedt, is de digitale kaartenbak.

Besteed datamigratie uit aan een professionele partij

Wilt u ervoor zorgen dat uw datamigratie foutloos verloopt en dat u snel aan de slag kunt met een doorzoekbaar, gedigitaliseerd archief? De gespecialiseerde medewerkers van GMS staan voor u klaar met advies op maat voor uw bedrijf. Bel naar 078-693 1300 om een afspraak te maken waarbij we ingaan op de digitaliseringswensen van uw bedrijf.

Archieven