Archief software

Documentanalyse

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Documentanalyse is in de afgelopen jaren een stuk efficiënter en eenvoudiger geworden dankzij vernieuwende software. Het is tegenwoordig niet alleen mogelijk om fysieke archieven doorzoekbaar te maken, met de hulp van digitaliseringsspecialist GMS uit Sliedrecht, vlak bij Dordrecht, sluit de database zelfs naadloos aan op uw werkprocessen. Van scanning tot herkenning: wij bieden u de totaaloplossing.

Vernieuwende software op het gebied van documentanalyse

Op het gebied van documentanalyse heeft vooral tekstherkenning veel invloed gehad. Dankzij de geavanceerde herkenningssoftware op basis van Optical Character Recognition is het mogelijk om gescande documenten uit uw archief te doorzoeken op informatie. Indien gewenst gebeurt dit volledig geautomatiseerd. Ieder project bij GMS bestaat uit vier stappen:
  1. Inventarisatie: Aan het begin van het traject nemen we samen de brondata en het gewenste outputformaat door. Tijdens deze fase inventariseren wij uw wensen en eisen. Voor de kwaliteit van de data is het tevens belangrijk om alle mogelijke geautomatiseerde controles te inventariseren en toe te passen.
  2. Projectplan: In het speciale projectplan wordt de te verwerken data voor de documentanalyse verwerkt alsook de kwaliteitseisen, afspraken en deadlines.
  3. Dataconversie: Aan de hand van het projectplan gaan onze programmeurs aan de slag met de implementatie. Na goedkeuring of bijsturing van de test- en evaluatiefase converteren we de data voor u.
  4. Nabewerking: U ontvangt de data conform uw wensen en eisen op het gebied van documentanalyse.

Maak uw werkprocessen nog efficiënter

Als u de documentanalyse binnen uw bedrijf op efficiëntere wijze wilt inrichten, helpen onze adviseurs met het maken van een projectplan. Op basis van onze eerdere ervaringen en grondige inventarisatie van uw datastructuren realiseren we data die volledig aansluit bij uw werkprocessen. Neem contact met ons op via 078-693 1300 om de uitbesteding van uw dataverwerking te bespreken.

Archieven