Archief software

Dataverwerking uitbesteden

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat

Dataverwerking

Dataverwerking is een intensief proces waarbij uitbesteden de beste optie is. Het handmatig invoeren van gegevens, oftewel data-entry, neemt veel tijd in beslag en kan daardoor hoge kosten met zich meebrengen. Daarnaast is het voor uw interne medewerkers vaak niet de hoofdtaak waardoor de snelheid en kwaliteit suboptimaal is. Dit kan aanzienlijk efficiënter. Uitbesteding van het gehele digitaliseringsproces en de dataverwerking aan GMS helpt u om aanzienlijk op kosten te besparen en verhoogt, in veel gevallen, de betrouwbaarheid van uw data. Wij beschouwen uw dataverwerking namelijk als deel van onze corebusiness en maken gebruik van gespecialiseerde software.

Uw dataverwerking uitbesteden aan een specialist

  1. Inventarisatie: Voordat we het traject voor datamigratie en dataverwerking starten, inventariseren wij de brondocumenten dankzij documentanalyse. Ook bespreken we de wensen en eisen tot in detail en zijn we met name geïnteresseerd in waar u de data voor gaat gebruiken. Dit alles leidt tot een betere verwerking en een naadloze aansluiting op uw processen.
  2. Projectplan: GMS maakt voor ieder project een speciaal projectplan. Het is, zeker als het gaat om dossiers en documenten, van essentieel belang om het project, met daarbij de eisen en wensen, goed af te kaderen. Data, afspraken en deadlines worden hierin verwerkt.
  3. Verwerking: GMS digitaliseert conform de afgesproken kwaliteitsnormen. Extra controles op inhoud, kwaliteit en controles worden gepleegd om te voldoen aan de afgesproken kwaliteitsnormen.
  4. Nabewerking: De gedigitaliseerde data worden conform wensen en eisen bewerkt en gerapporteerd aan de opdrachtgever, zodat deze naadloos aansluiten op uw werkprocessen.

Waarom uw dataverwerking uitbesteden?

Als dé digitaliseringsspecialist weten wij hoe belangrijk het is om over betrouwbare data te beschikken. Besteed uw data-entrywerkzaamheden daarom uit aan een specialist en profiteer van de vele voordelen van uitbesteding:Maak uw vaste kosten variabelU betaalt een vooraf afgesproken prijs per document of per ingevoerd teken. U betaalt dus alleen voor wat u afneemt en zit niet vast aan vaste kosten. Wanneer u kiest voor GMS bespaart u bovendien enorm op de in te voeren karakters door dataverwerking te combineren met onze specialistische software voor tekstherkenning.Maak meer tijd vrij voor uw kernactiviteitenHandmatig gegevens verwerken is tijdrovend. Door het uitbesteden van uw dataverwerking aan GMS uit Sliedrecht, nabij Dordrecht, komt er direct meer tijd beschikbaar voor uw kernactiviteiten. Hierdoor kan uw personeel zich weer concentreren op hun kerntaken.Reageer sneller op een veranderend aanbodEen groot project digitaliseren, zonder piekbelasting voor uw eigen medewerkers! Uw medewerkers kunnen zich op hun kerntaken richten, terwijl wij uw project voor u digitaliseren. Door het uitbesteden van dataverwerking worden uw medewerkers hier niet mee belast, maar profiteert u direct van de schaalbaarheid van uitbesteding.Vergroot uw productiviteit door snellere toegang tot belangrijke informatieDoor een efficiënte verwerking van uw documenten heeft u snel beschikking over uw informatie dankzij speciale software die past bij uw dataverwerking. Hierdoor worden uw workflows sneller gevoed en is uw informatie spoedig beschikbaar. U profiteert dus direct van de snelheidswinst.Haal meer uit uw documentstromenEr wordt zorg en aandacht besteed aan de kwaliteit van de invoer. Door kwaliteitsnormen te bepalen voor de dataverwerking, en naar gelang controles toe te voegen (handmatig of via software), kunnen we een zeer hoge kwaliteit behalen. Hierdoor kunt u er van op aan dat uw informatie betrouwbaar is.

Kies voor zorgeloze dataverwerking met gespecialiseerde software

Kwaliteit staat bij GMS hoog in het vaandel. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van digitalisering hebben wij de beschikking over zeer ervaren medewerkers. Onze medewerkers zijn getraind in het behalen van een hoge kwaliteit en snelheid bij uw dataconversie. Dit wordt bij ons aangevuld met diverse manieren van kwaliteitscontrole. Zo kunnen we de kwaliteit gegarandeerd verhogen door de volgende controles toe te voegen:
  • Double Data-entry: uw (key) woorden worden dubbel (blind) ingevoerd door verschillende medewerkers. Indien beide invoeren niet overeenkomen, wordt dit ter controle aangeboden aan een derde medewerker.
  • Referentietabellen: indien uw data ingevoerd wordt aan de hand van referentietabellen kunnen we de toegestane data minimaliseren. Hierdoor worden fouten ondervangen.
  • Visuele controle: door een tweede medewerker visueel de ingevoerde tekst te laten controleren, ondervangen we fouten.
Door de hoge mate van kwaliteit wordt uw informatie betrouwbaarder.

Ontdek de mogelijkheden van digitalisering

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van digitalisering binnen uw bedrijf en het uitbesteden van dataverwerking? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 078-693 1300. Wij leggen u graag alles uit over de software die wij gebruiken en hoe dataverwerking positief uw werkprocessen kan beïnvloeden.

Archieven