Archief software

Digitaliseren in Friesland

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Als u documenten en andere zaken uit uw archief wilt laten digitaliseren, rekent u op GMS uit Friesland. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om digitaliseren. We kunnen niet alleen uiteenlopende zaken voor u digitaal beschikbaar maken, we doen dit ook nog eens voor bedrijven in diverse sectoren. Hierdoor zorgen we er keer op keer voor dat de digitale bestanden perfect bij uw werkwijze passen.

Een overzichtelijk stappenplan voor digitaliseren in Friesland

Wat voor documenten wilt u door onze specialisten uit Friesland laten digitaliseren? We kunnen onder andere ansichtkaarten en foto’s, charters, dossiers en tekeningen in diverse formaten voor u digitaliseren. Hierbij gaan we altijd volgens hetzelfde bewezen stappenplan te werk:
  • Inventarisatie: Eerst bespreken we uw wensen en eisen tot in detail. We nemen de brondata met u door en bespreken welk outputformaat het beste op uw wensen aansluit.
  • Projectplan: Met behulp van de gemaakte afspraken wordt een projectplan op maat opgesteld. Hierin verwerken we data, kwaliteit, afspraken en deadlines.
  • Dataconversie: Wanneer beide partijen akkoord zijn met het projectplan, starten onze programmeurs met de uitvoering. U ontvangt de eerste oplevering, waarna een test- en evaluatiefase volgt. Aan de hand hiervan sturen we eventueel bij. Na goedkeuring, gaan we van start met het converteren van de data.
  • Nabewerking: Om ervoor te zorgen dat de data naadloos op uw wensen en werkprocessen aansluit, wordt deze nog nabewerkt.
Uiteraard voorzien onze experts uit Hurdegaryp, nabij Leeuwarden (Friesland) u ook graag van tips over het digitaliseren van uiteenlopende zaken.

Ontdek de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van digitalisering

Bent u benieuwd wat GMS uit Friesland voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van het digitaliseren en scannen van uw bestanden? Neem dan contact op met onze experts door te bellen naar 078-693 1300. Dankzij jarenlange ervaring en specialistische apparatuur en software realiseren we steeds een uitstekend eindresultaat.

Archieven