Archief software

Scannen in Friesland

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Wilt u uw documenten laten scannen door een betrouwbare specialist uit Friesland, om ervoor te zorgen dat deze digitaal beschikbaar zijn? Dan is GMS uit Hurdegaryp, nabij Leeuwarden, u graag van dienst. Dankzij jarenlange ervaring en specialistische apparatuur en software kunnen we diverse soorten documenten zorgvuldig voor u scannen vanuit onze vestiging in Friesland. Hierbij staan uw wensen uiteraard centraal en zorgen we ervoor dat de opgeleverde bestanden aan de gestelde eisen voldoen.

Als specialist in scannen uit Friesland werken we volgens een helder stappenplan

Wanneer u door ons bedrijf uit Friesland uw documenten en andere zaken laat scannen en digitaliseren, gaan we te werk volgens een bewezen effectief stappenplan:
  • Inventarisatie: Tijdens deze fase brengen we uw wensen en noden in kaart. Ook bekijken we de brondata en bespreken we het gewenste outputformaat met u.
  • Projectplan: We stellen een projectplan op maat op, gebaseerd op de reeds gemaakte afspraken omtrent de kwaliteit, deadlines en data. Zo worden uw wensen en eisen goed afgekaderd.
  • Dataconversie: Als u akkoord bent met het opgestelde projectplan, gaan onze programmeurs voor u aan de slag. De eerste bestanden worden opgeleverd, waarna er een test- en evaluatiefase volgt om samen de output door te nemen en waar nodig bij te sturen.
  • Nabewerking: Na de dataconversie volgt de nabewerking waarbij we ervoor zorgen dat de opgeleverde bestanden aan uw eisen voldoen. Ook zorgen we ervoor dat ze naadloos aansluiten op uw werkwijze.
Er zijn verschillende manieren waarop we u door middel van digitalisatie kunnen helpen om nog efficiënter te werken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een digitale kaartenbak voor u creëren of u adviseren over de digitalisatiemogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wat wilt u laten scannen door onze experts uit Friesland? Wij zorgen er graag voor dat uw documenten digitaal opgeslagen worden, zodat deze beschermd zijn tegen brand- en waterschade. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of ons inschakelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078-693 1300. U kunt ook alvast onze referenties bekijken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Archieven