Digitalisering cassettebandjes

Digitalisering cassettebandjes

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Bent u op zoek naar een bedrijf dat de digitalisering van uw cassettebandjes kan uitvoeren? Omdat u uitgebrachte muziek van vroeger wilt afspelen? Of omdat u speciale momenten, zoals een bruiloft of jubileum, wilt herbeleven dankzij de geluidsfragmenten? Dan bent u bij GMS uit Sliedrecht aan het juiste adres. Wij bieden u de oplossing om geluidsfragmenten altijd en overal af te spelen.

Digitalisering van cassettebandjes met speciale apparatuur

Kent u de tijd nog waarbij auto’s geen aux-ingang of cd-speler hadden, maar u gebruikmaakte van cassettebandjes? Of dat er tijdens een speciale gelegenheid gebruik werd gemaakt van een taperecorder? Hoogstwaarschijnlijk heeft u deze cassettebandjes bewaard, maar kunt u deze niet meer afspelen vanwege gebrek aan apparatuur. Daarom hebben wij speciale apparatuur in huis voor de digitalisering van uw cassettebandjes. De geluidsfragmenten worden opgeslagen in een speciaal bestand, zodat u het altijd kunt afspelen. Bij GMS digitaliseren wij ook andere archiefdragers, zoals dia’s en (glas)negatieven.

Bel en bespreek de mogelijkheden

In het verleden zijn wij uiteenlopende klanten uit Sliedrecht en ver daarbuiten van dienst geweest met het digitaliseren van dossiers, foto’s en andere documenten. Wilt u ons inschakelen voor de digitalisering van uw cassettebandjes? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078-693 1300. Onze vakmensen bespreken graag de mogelijkheden van digitalisering met u. Via dit telefoonnummer zijn wij ook bereikbaar als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Archieven