Digitalisering onderwijs

Digitalisering onderwijs

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Voor de digitalisering van leerlingendossiers en andere documenten in het onderwijs kunt u terecht bij GMS in Sliedrecht. Met onze eigen ontwikkelde software, apparatuur en workflow voorkomt u dat belangrijke archieven in de toekomst verloren gaan.

De voordelen van digitalisering in het onderwijs

Zoals eerder aangegeven voorkomt u door de digitalisering in het onderwijs allereerst dat archieven verloren gaan. Maar er zijn meer voordelen van het digitaliseren van schooldocumenten. U bent minder tijd kwijt aan het opzoeken van een bestand en u dringt het papierwerk terug. Door gebruik te maken van het digitale archief heeft u namelijk binnen enkele muisklikken informatie bij de hand. Bovendien is informatie snel, efficiënt en voor geselecteerd personeel beschikbaar. Hierover behoudt u 100% de controle en is het 100% aanpasbaar.

Veiligheid van dossiers wordt gewaarborgd in Sliedrecht

Het veilig en vertrouwd digitaliseren van uw documenten staat bij ons voorop. Daarom worden uw onderwijsdossiers tijdens de digitalisering opgeslagen in professioneel beveiligde depots. Bovendien hanteren wij strenge interne policy, waarover wij u graag informeren.

Meer weten? Neem contact op!

Bent u benieuwd wat digitalisering in het onderwijs voor uw instelling betekent? Of zoekt u een partner voor het scannen en digitaliseren van uw archief? Als u belt naar 078-693 1300 staan onze vakmensen u graag te woord.

Archieven