GMS is verhuisd naar Sliedrecht

5 januari 2021

In 1995 liet oprichter Cees Groenendijk het pand aan de Edisonweg in Alblasserdam bouwen. Destijds een pand gebouwd voor de toekomst, want hierdoor ontstond de mogelijkheid om naast microfilmen ons ook te richten op digitaliseren. Aan de Edisonweg in Alblasserdam hebben we onze expertise dan ook jarenlang kunnen uitoefenen. De groei van ons klantenbestand en projectportfolio resulteerde in een aanhoudende groei van onze organisatie. Gevolg: het ooit zo grote pand werd te klein, waardoor GMS is verhuisd.

De Parabool
In 2020 hebben wij na een zoekactie op de vastgoedmarkt een bestaand bedrijfspand gevonden aan de Parabool in Sliedrecht, wat in grote mate voldeed aan onze eisen. We hebben een aantal aanpassingen aan het pand doorgevoerd om het geschikt te maken voor onze business.

Per 1 januari 2021 hebben wij de deur achter ons dichtgedaan in Alblasserdam en is GMS verhuisd naar Sliedrecht. Onze nieuwe hoofdvestiging  is centraal gelegen en makkelijk te bereiken met auto en trein. Met een verdubbeling aan vloeroppervlakte en een ruimere opzet, hebben we niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk meer ruimte om verder te ondernemen, innoveren en ontwikkelen.

GMS Noord
Recent berichtten wij over de mooie stap die we hebben gemaakt in het noorden, met de oprichting van een eigen vestiging; GMS-Noord in Hardegarijp. We zijn het nieuwe jaar met onze 70 medewerkers dus in geheel nieuwe omgeving begonnen. Uiteraard zijn we vanuit onze nieuwe vestigingen nog beter in staat om u van dienst te zijn.

Benieuwd naar het nieuwe kantoor?
Vanaf het nieuwe jaar zal er, in hoeverre mogelijk, een kennismaking gepland worden met onze klanten. Wij houden een parkeerplek voor u vrij en zullen u ontvangen met koffie en natuurlijk taart. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de coronamaatregelen, zodat wij de opening veilig kunnen vieren. Wij zien u graag snel!

GMS Digitaliseert
Parabool 2
3364 DH Sliedrecht

Lees ook