Bouwvergunningen digitaal voor zaakgericht werken

10 november 2014

Recentelijk ontving GMS de opdracht om voor de gemeente Vaals de bouwvergunningen te digitaliseren. Het gaat hier om het digitaliseren van een kleine 50 meter aan archief.

Belangrijke standaard die hierbij centraal staat is het zaakgericht werken. Middels de digitalisering bewerkstelligt de gemeente Vaals haar efficiencyslag om haar dienstverlening te optimaliseren.

Belangrijk aspect hierin was het opnieuw indelen van de bouwvergunningen. De bouwvergunningen ordent GMS in een aantal hoofdzaken. Zodoende zijn alle bouwvergunningen in een uniforme manier ingedeeld. Deze indeling is in samenwerking met de gemeente Vaals tot stand gekomen. De expertise van GMS en de kennis van de vraag van de gemeente Vaals zorgde samen voor een goede indeling, waar de gemeente Vaals haar wens in tegemoet ziet.

Wanneer de dossiers zijn geordend, digitaliseert GMS deze bouwvergunningen. Snelheid en volledigheid staan hierin centraal. Dankzij de hardware en zelfontwikkelde software digitaliseert GMS de dossiers aan de hand van een strakke planning; voor 2015 is het gehele project nog afgerond. Lees hier meer over op de ‘bouwdossiers digitaliseren’ pagina.

Als digitaliseerder is GMS zeer ervaren met bouwdossiers. Voor verschillende gemeente zijn deze dan ook al gedigitaliseerd. Een aantal voorbeelden is te vinden onder de referenties.  Wilt u meer weten? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze specialisten. GMS denkt  met u mee en adviseert u graag op het gebied van digitalisering.

Lees ook