Bureau Veritas en GMS; Succesvolle samenwerking

17 maart 2017

Sinds 1928 ondersteunt Bureau Veritas wereldwijde opdrachtgevers op het gebied van conformity assessment met meer dan 68.000 professionals. Hierbij kunt u denken aan internationale certificaten en inspectienormen.

Marine

Wereldwijd ondersteunt Bureau Veritas meer dan 400.000 opdrachtgevers. Een grote branche voor Bureau Veritas is de marine. Bureu Veritas beschikt over een wereldwijd netwerk ten aanzien van het classificeren van schepen en aanverwante dienstverlening op het gebied van certificering, training en advies. Dit is in de afgelopen tientallen jaren dan ook voor grote organisaties uitgevoerd.

Classificeren

Het classificeren gebeurde in het verleden veelal op papier. Zodoende heeft Bureau Veritas een grote marine archief opgebouwd, wat opgeslagen staat in Rotterdam. Deze documentatie raadpleegt Bureau Veritas nog vaak om te zien wat én hoe deze classificaties zijn uitgevoerd. Dit kost Bureau Veritas veel tijd en mankracht; een inefficiënte wijze.

Digitaliseren

Samen met Bureau Veritas gaan wij deze archieven op basis van het ‘Scanning on Demand’ principe digitaliseren. Wanneer Bureau Veritas archief nodig heeft, verzorgt GMS het gehele proces van ophalen tot digitaal afleveren. Op deze wijze is alle benodigde documentatie direct digitaal toegankelijk; een grote winst voor Bureau Veritas.

Heeft u verdere vragen? We horen het graag van u.

Lees ook