Werkzaak rivierenland besteed het digitaliseren van haar cliëntendossiers uit aan GMS

6 februari 2017

GMS gaat de cliëntendossiers van Werkzaak rivierenland digitaliseren.

Werkzaak Rivierenland

Werkzaak rivierenland is de verbindende schakel tussen vraag en aanbod van werk en heeft toegang tot het grootste aanbod van middelbaar en laaggeschoold personeel uit de regio Rivierenland. Ze heeft als maatschappelijk doel om de zelfredzaamheid van mensen te vergroten en er voor te zorgen dat iedereen mee kan doen in de maatschappij.

Digitaliseren Cliëntendossiers

De dossiers werden vaak geraadpleegd door de HR afdeling en de informatie wordt frequent gewijzigd. De informatie die wordt toegevoegd is in veel gevallen al digitaal gegenereerd waardoor er een fysiek en een digitaal archief ontstond. Feitelijk betekent dit dubbel werk. Werkzaak rivierenland heeft hierop besloten haar cliëntendossiers te laten digitaliseren en zelf de voorbereiding uit te voeren.

Vertrouwelijkheid

De omgang met de cliëntendossiers dient vertrouwelijk te gebeuren. GMS beschikt over professionele beveiligde archiefdepots waar de fysieke dossiers tijdens het proces worden opgeslagen. Naast deze opslag is GMS ook ISO27001 gecertificeerd. Voor het beveiligingsaspect van zowel de fysieke als digitale bestanden heeft GMS een interne policy opgesteld waarover wij u graag in een vrijblijvend gesprek over informeren.

Lees ook