Informatie aan Zee 2023, GMS is erbij!

10 oktober 2023

Binnenkort is het alweer zover: Informatie aan zee! Het moment om kennis, inspiratie en nieuwe contacten op te doen binnen de informatiewereld!

Sinds 2002 organiseert VVBAD, de Vlaamse vereniging voor bibliotheek, archief & documentatie, het evenement Informatie aan Zee. Dit bijna jaarlijks gehouden congres wordt gehouden in Vlaanderen en is voor informatieprofessionals de manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de sector!

Wat is de maatschappelijke rol van de sector en op welke manier kunnen we bijdragen aan onze omgeving? Met het thema Impact: Maken we het verschil? Maak het verschil! komt u hier vast en zeker meer over te weten. De sessies gaan voornamelijk over maatschappelijke aspecten zoals diversiteit, duurzaamheid, maatschappelijk werk en gelijkwaardigheid en past deze toe op onze sector en samenleving.

Het congres wordt afgetrapt met een algemene verwelkoming. Hierna zal het programma verdeeld over meerdere zalen van start gaan. Zo kunt u zelf een selectie maken welke presentaties voor u nuttig zijn! Donderdagavond heeft u de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een netwerkdiner, het moment om uw netwerk uit te breiden. Vrijdag heeft u opnieuw de keuze om verschillende programma’s te volgen.

GMS zal dit jaar aanwezig zijn als standhouder en kijkt ernaar uit om u te ontmoeten! Onze collega Ruud staat klaar om u te woord te staan en heeft daarbij een kleine verrassing mee voor u. Het is nog mogelijk om u in te schrijven voor donderdag 19 en/of vrijdag 20 oktober.

VVBAD

Lees ook