Nelleke Noordergraaf is onze nieuwe commercieel medewerker binnendienst

15 december 2020

Nelleke Noordergraaf is in september parttime gestart met haar nieuwe functie van commercieel medewerker binnendienst op de verkoopafdeling van GMS.

Bij GMS was vanwege gezonde groei al een tijdje de behoefte voor een extra medewerker op de Sales. Nelleke ervaart de functie als leuk, gevarieerd en uitdagend. Bij GMS is Nelleke verantwoordelijk voor een divers takenpakket. Een duizendpoot en eerstelijns in de communicatie.

Nelleke heeft brede kennis over en ervaring met verkoop en servicegerichtheid. In de afgelopen jaren vervulde Nelleke commerciële functies in verschillende sectoren. De digitaliseringsbranche is voor haar nieuw. Nelleke deinst echter niet weg voor een nieuwe uitdaging. Verder is Nelleke een bedrijvig type, die er ook plezier uithaalt om klanten verder te helpen, contacten te leggen en duurzame relaties op te bouwen. Persoonlijk contact heeft de sociale Nelleke hoog in het vaandel staan. Met haar kennis, ervaring en instelling past zij goed binnen het team van GMS. Haar potentie en leergierige instelling is iets wat wij meteen opmerkten. GMS is ervan overtuigd dat Nelleke een waardevolle aanvulling is in het team van GMS en zij het team optimaal zal versterken.

Lees ook