Netwerkevenement NDE een groot succes!

30 november 2022

U heeft vast al gezien dat wij gisteren aanwezig waren op het netwerkevenement van het Digitaal Erfgoed. Onze collega Ruud, namens GMS aanwezig, kwam vanmorgen vol enthousiasme op kantoor. ‘Een ontzettend leerzame, enerverende dag’, aldus Ruud.

De dag begon met diverse lezingen waarin de mogelijkheden met digitaal erfgoed werden besproken. Interessant terrein. Ook voor GMS. Digitaliseren is immers het begin, daarna komen alle digitale mogelijkheden en deze zijn eindeloos. Zo kunnen collecties digitaal met elkaar in verbinding worden gebracht en is er met elkaar gesproken over een ‘metaverse’.

Na de lezingen was er een mogelijkheid om diverse workshops te volgen en met elkaar te spreken. We hebben weer bijgepraat met een aantal van onze opdrachtgevers en ook ons netwerk kunnen uitbreiden. Onder het genot van een drankje en een hapje hebben we de nieuwste innovaties op ons gebied besproken en kennis gedeeld.

We zijn blij dat we om deze manier op de hoogte kunnen blijven van de ontwikkelingen in ons vakgebied en kennis hebben kunnen delen. Het netwerkevenement was een groot succes!

Lees ook