Strategische samenwerking GMS en De Nationale Archiefkluis

4 februari 2022

GMS is al jarenlang toonaangevend in oplossingen voor het afbouwen van papieren archieven. Afhankelijk van de gewenste resultaten door de klant (extra ruimte, betere beveiliging, digitale beschikbaarheid, etc) bieden wij hiervoor een oplossing. Dit kan betekenen dat de beste keuze voor de klant bestaat uit een combinatie van veilige opslag en digitale beschikbaarheid. Hiervoor is GMS een strategische samenwerking aangegaan met De Nationale Archiefkluis.

Na uitvoerig onderzoek is gebleken dat De Nationale Archiefkluis de beste oplossingen biedt voor de klanten van GMS. De samenwerking is dan ook een continuering van eerdere gezamenlijke projecten en zorgt ervoor dat er voor de klant uitsluitend met specialisten gewerkt wordt. Een hele zorg minder, voor alle betrokkenen!

De Nationale Archiefkluis biedt in haar archiefdepots in de regio Rotterdam en Amsterdam een totale dienstverlening voor bedrijven en overheden die op zoek zijn naar veilig vervoer, beheer en opslag van waardevolle archieven. Door hun innovatieve aanpak is niet alleen de kwaliteit uitstekend, maar profiteren de klanten ook nog eens van een scherpe prijsstelling. Deze strategische samenwerking van twee toonaangevende archiefspecialisten is dus een belangrijke stap vooruit in de professionalisering van deze mooie branche.

Lees ook