Vooruitblik 2022

28 januari 2022

GMS heeft voor 2022 wederom grootse plannen. Niet alleen liggen er mooie projecten in het verschiet, maar we breiden ook onze portfolio steeds verder uit. Bovendien, dit jaar hopen wij ons 40-jarig bestaan de vieren!

Onze softwareontwikkelaars zijn dagelijks bezig met de ontwikkeling van oplossingen voor onze klanten. Digitalisering is allang niet meer het enige speelveld van GMS; ook contentclassificatie, anonimiseren, metadateren en andere vormen van bewerking van digitale bestanden zijn voor ons aan de orde van de dag. In 2022 zal GMS haar expertise in deze velden steeds verder uitbreiden. 

Ook zullen we dit jaar updates doorvoeren binnen ons platform Livetrace. Inzicht en registratie zijn daarbij twee sleutelwoorden. Laat u uw project bij GMS digitaliseren? Dan is dit op de voet te volgen.

Wij zijn dit jaar van start gegaan met een project voor de Bibliotheek van Genève in Zwitserland. Ook voor de Gemeente Groningen gaan wij dit jaar doorlopend archieven digitaliseren en anonimiseren. Andere opdrachtgevers waarvoor al projecten in de planning staan zijn Gemeente Lennik (België) en Nationaal Museum voor Wereldculturen. Voor de laatste zullen wij onder andere een groot aantal fotoalbums digitaliseren die dateren uit 1880 tot 1960.

Kortom, met veel energie gaan wij aan de gang met mooie projecten en oplossingen voor onze klanten. Heeft u dit jaar een case waar u niet direct raad mee weet? Of gaat het om een verhuizing van archief, of een grote bak met ongestructureerde data? Wij denken graag met u mee! U kunt hiervoor contact opnemen met ons via de contactpagina.

Lees ook