Archief software

Audio digitaliseren

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die uw audio dragers kan digitaliseren? Weet u niet hoe lang deze analoge materialen nog stand zullen houden? GMS uit Sliedrecht is een ervaren partner die u graag helpt met het digitaliseren van elk soort audio- en filmarchief. De verwachting is dat binnen 10 tot 15 jaar diverse audio- en videodragers niet meer te gebruiken zijn. Nu is het moment om uw audio-archief te laten digitaliseren!

Van analoog naar digitaal: laat uw audio en video digitaliseren

De perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en betrokken vakmensen gedurende het gehele proces. Zo weet u dat uw archiefsystemen in de juiste handen zijn. Wij kunnen alle voorkomende audio(visuele) archieven omzetten en doen dit met uiterste zorg. GMS is zelf specialist in het digitaliseren van papieren archieven. Daarom werken we nauw samen met een specialist op het gebied van digitaliseren van audio(visuele) archieven. Deze partner heeft al enkele decennia ervaring als full-service multimedia bedrijf en investeert voortdurend in innovatie om ons perfect aan te vullen. Denk hierbij aan de digitalisatie van cassettebandjes en oude filmbanden.

Vragen over de mogelijkheden?

Al veel tevreden klanten zijn u voor geweest. Wacht niet te lang! Heeft u vragen over de mogelijkheden in het digitaliseren van uw audio(visuele) archief? Neem dan gerust contact op met 078-693 1300 en spreek met onze vakkundige specialisten. U kunt natuurlijk ook een contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Archieven