Audio digitaliseren

Audio digitaliseren

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Bent u op zoek naar een betrouwbare organisatie die uw audio dragers kan digitaliseren? Weet u niet hoe lang deze analoge materialen nog stand zullen houden? GMS is een ervaren partner in het digitaliseren van elk soort archief. Wij helpen u graag met het digitaliseren van elk soort audio en film archief. De verwachting is dat binnen 10 tot 15 jaar diverse audio en video dragers niet meer te gebruiken zijn. Het is dus nu het moment om uw audio archief te laten digitaliseren.

Van analoog naar digitaal: laat uw audio en video digitaliseren

De perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en betrokken vakmensen gedurende het gehele proces. Zo weet u dat uw archieven in de juiste handen zijn. Wij kunnen alle voorkomende audio visuele archieven omzetten en doen dit met uiterste zorg. GMS is zelf specialist in het digitaliseren van papieren archieven. Daarom werken we nauw samen met een specialist op het gebied van digitaliseren van audio visuele archieven. Deze partner heeft al meer dan 20 jaar ervaring als full-service multimedia bedrijf en investeert en innoveert voortdurend om ons perfect aan te vullen.

Vragen over de mogelijkheden?

Er zijn al veel tevreden klanten u voor geweest. Wacht niet te lang! Heeft u vragen over de mogelijkheden in het digitaliseren van uw audio visuele archief? Neem dan gerust contact op met 078-693 1300 en spreek met onze vakkundige specialisten. U kunt natuurlijk ook een contact formulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk ook

digitaal archiveren mogelijkheden | digitaal archiveren software | digitaal archiveren tips

Archieven

Onze certificeringen

Wij zijn ISO9001, ISO27001 en ISO14001 gecertificeerd. Kwaliteitsmanagement, veiligheid van informatie en milieubewust ondernemerschap zijn dus aspecten die bij ons op beleidsmatig niveau onderdeel uit maken van de bedrijfsvoering.