Digitalisering zorg

Digitalisering zorg

  • ✓ Wat het ook is, wij digitaliseren het
  • ✓ Digitaliseren, scannen en beheren
  • ✓ Er is altijd een oplossing op maat
Omdat patiënteninformatie overal inzichtelijk dient te zijn, is digitalisering in de zorg in volle gang. De sector is dan ook onderhevig aan grote veranderingen, waarbij privacy en veiligheid centraal staan. Bij GMS zijn ziekenhuizen, huisartsen en andere zorginstellingen aan het juiste adres om patiëntendossiers en andere documenten te digitaliseren.

Dossiers zijn toegankelijk dankzij de digitalisering in de zorg

In het verleden zocht u hoogstwaarschijnlijk in het archief of in een kast naar juiste mappen en kostte dat onnodig veel tijd. Dankzij de digitalisering in de zorgsector is deze informatie tegenwoordig binnen enkele muisklikken beschikbaar. Door patiënteninformatie te laten digitaliseren door GMS in Sliedrecht worden de gegevens van patiënten toegankelijk gemaakt. Dat betekent dat informatie efficiënt, snel en voor geselecteerd personeel beschikbaar is.

Uw documenten zijn in vertrouwde handen

Het digitaliseren van uw documenten dient op vertrouwelijke wijze te gebeuren. Daarom hebben wij beveiligde depots waar fysieke zorgdossiers tijdens de digitalisering worden opgeslagen. Daarnaast hebben wij een interne policy, waarover wij u graag informeren.

Bespreek de mogelijkheden

In het verleden zijn wij veel zorginstellingen van dienst geweest. Bent u de volgende? Neem dan contact met ons op via 078-693 1300 om de mogelijkheden te bespreken. Onze  specialisten staan u graag te woord. Eerdergenoemd telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Bekijk ook

negatieven digitaliseren | scannen digitaliseren | archief software

Archieven