2016, een bijzonder jaar.

22 december 2016

Tegen de kerst aan blikken we graag met u terug op het afgelopen jaar van GMS. Er is alle reden om trots en tevreden te zijn over de prestaties die in 2016 zijn neer gezet.

Jaar van groei en vooruitgang

Waar wij in 2015 een groei bereikten van 30 procent, zijn wij dit jaar zelfs meer dan 35 procent gegroeid! Hier zijn we trots op. Met een betrokken en heel enthousiast team maken wij samen met onze klanten het verschil. Wij bedanken dan ook onze opdrachtgevers.

Bij GMS draait het om het eindresultaat en dat hebben onze opdrachtgevers gemerkt. Opdrachtgevers, van gemeenten tot archiefinstellingen tot corporate organisaties gaven in 2016 opnieuw het vertrouwen aan GMS. En met succes. Meer dan 200 archieven zijn met succes gedigitaliseerd in 2016 en er staan al veel archieven op GMS te wachten.

Dit varieerde van prachtige opdrachten voor grote organisaties als het Havenbedrijf Antwerpen, BMW, en COA, maar ook voor archieven als het gemeentearchief van Zaanstad, het Regionaal archief Rivierenland en vele andere archieven.

Dankzij deze groei hebben wij ook een aantal nieuwe collega’s  verwelkomt. Misschien heeft u hen al gesproken. Allemaal zijn zij na een intern traineeship aan de slag gegaan op de desbetreffende functie.

Jaar van innovatie

Het team van GMS maakt het verschil. Iedereen met zijn of haar eigen specialisme zorgt voor een eindresultaat waar we met ons allen achter staan. En we leggen de lat hoog. Steeds opnieuw willen we een nog beter proces, én een nog beter eindproduct afleveren.

In 2016 zijn we gestart met het vernieuwen van de afdeling Cultureel erfgoed.  Met een grondige renovatie is de afdeling nog beter geschikt gemaakt voor het digitaliseren van culturele archieven middels fotografie. Donkere ruimtes, die toch prettig werkbaar zijn. We hebben hier al veel complimenten over mogen ontvangen.

De innovatie van GMS is ook in 2016 weer naar een nieuw niveau getild. Zo zijn onze digitaliseringsunits volledig vernieuwd en heeft onze software vele updates mogen krijgen. Het resultaat? Een proces waarbij zoveel mogelijk is geautomatiseerd om fouten uit te sluiten. Daarbij is alle verlichting vervangen voor LED, waarmee wij ook invulling geven aan ons milieubeleid.

Met een focus op innovatie maken we het verschil. Geen standaard oplossingen, maar volledig afgestemd op uw situatie, met een focus op kwaliteit, in alle aspecten.

Jaar van optimalisatie

Naast de innovatie heeft GMS sterk gefocust op optimalisatie in haar processen. Zowel op projectmanagement, op informatieveiligheid alsook op het servicemanagement.

Toekomst

Wij zijn ambitieus. Dat mag duidelijk zijn. Ook voor 2017 hebben we grote plannen.  In 2017 gaan wij iets unieks doen in de digitaliseringsmarkt. Iets wat nog niet eerder vertoond is. Wat dat is.. Dat houdt u nog tegoed van ons.

Voldaan gaan wij volgende week genieten van onze kerstvakantie. Tussen 27 en 30 december is GMS dan ook gesloten.  

Lees ook