Accres in beweging, ook op het gebied van digitalisering

6 juni 2018

Alle producten van Accres staan in het teken van zwemmen, sporten, educatie of recreatie. Accres staat voor beweging, zo ook op het gebied van digitalisering. GMS heeft alle personeelsdossiers van Accres gedigitaliseerd.

Accres

Maatschappelijke voorzieningen en recreatieve activiteiten voor iedereen toegankelijk maken, dat is waar Accres voor staat. Volhardend vindt het bedrijf de balans in het maatschappelijke versus het commerciële belang. Vanuit Gemeente Apeldoorn en een kerntaken- /bezuinigingsdiscussie werd in 1999 besloten dat het voor Accres tijd werd om op eigen benen te staan. Het bedrijf begon zelfstandig het maatschappelijk vastgoed te beheren en exploiteren. Inmiddels is Accres uitgegroeid tot een onderneming die in beweging is en uitkijkt naar nieuwe mogelijkheden in Nederland.

De personeelsdossiers

Vertrouwelijkheid en vindbaarheid hebben een grote rol gespeeld bij dit project. Het digitaliseren van de personeelsdossiers zorgt ervoor dat persoonlijke informatie niet rond slingert op kantoor. Er wordt voorkomen dat dossiers verloren raken door deze van de ene ruimte naar de andere ruimte heen en weer te brengen. Het geeft een veilig gevoel aan medewerkers wanneer persoonlijke informatie is opgeborgen en alleen toegankelijk is voor collega’s die hiervoor worden aangewezen. De submappen van de digitale dossiers zijn onderverdeeld in een verscheidenheid aan categorieën door het aantal aanwezige tabs in de fysieke dossiers. Hierdoor zijn de dossiers gemakkelijker vindbaar waardoor er efficiënter gewerkt kan worden.

Lees ook