Een baan op maat voor Melvin!

7 juli 2022

GMS werkt al lange tijd samen met Drechtwerk Detacheren om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkomgeving te bieden. Een korte tijd geleden nam Drechtwerk Detacheren een interview af met onze nieuwe collega: Melvin Holwijn. In het interview vertelt Melvin hoe hij bij GMS terecht is gekomen. Wij delen dit graag met u!

Waar werk je en wat vind je fijn aan deze baan?

Sinds Januari 2022 werk ik bij GMS Digitaliseert in Sliedrecht. Ik ben heel blij en trots dat ik namens Drechtwerk Detacheren voor onbepaalde tijd mag werken op kantoor.

Zelfstandig werken, betrouwbaarheid, rust tijdens het werk, structuur in de werkzaamheden, afspraken maken van werkdagen en deze nakomen zijn belangrijke kenmerken die deze baan ontzettend fijn en echt passend bij mij maken.

Verder vind ik het fijn dat er rekening wordt gehouden met mijn ‘beperkingen’ in combinatie met mijn bezigheden voor wijkkrant Wielwijk Ahoy. Het planmatig werkrooster van mezelf dat ik ruim twee weken voorafgaand doorgeef, is voor mij en voor m’ n leidinggevende Fred Voordendag een goede leidraad om een algehele weekplanning te maken.

Hoe verliepen de voorbereidingen in aanloop naar deze functie?

In november 2021 vroeg Anne Blom, mijn toenmalige leidinggevende bij DrechtwerkActief of ik belangstelling had in een kantoorfunctie in Sliedrecht. Ik werd enthousiast en heb vervolgens sollicitatietraining gehad van Bea Vroegop van Werkgevers Servicepunt Baanbrekend Drechtsteden. Dit heeft mij erg geholpen.

Begin december ben ik samen met Petra ’t Hart (Coördinator Detacheren en Begeleid werken) op gesprek geweest bij Fred Voordendag, Manager Operations bij GMS. Het gesprek verliep positief en ik mocht vervolgens beginnen bij GMS! Ondertussen ben ik alweer vijf maanden werkzaam in Sliedrecht. Ik heb het nog steeds heel goed naar mijn zin bij GMS en ben (net als in voorgaande jaren bij DrechtwerkActief) trouw aanwezig op het werk. Ook aan het reizen van en naar Sliedrecht raak ik gewend.

And last but not least blijf ik lichamelijk in conditie door (voor en na het werk; dus tweemaal daags) in totaal ongeveer 4 kilometer (ca. 35 minuten) te wandelen van Station Sliedrecht naar het kantooradres Parabool en vice versa.

U begrijpt dat we trots zijn op Melvin, die zijn plekje bij GMS helemaal heeft gevonden! Bent u benieuwd hoe wij nog meer mensen helpen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Of kent/bent u iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt die zoekt naar een nieuwe uitdaging? Neem gerust contact met ons op via info@gmsnl.com

Lees ook