Hoe GMS het nieuwe jaar inluidt

3 januari 2020

GMS mag terugkijken op een succesvol jaar. Achter dit succes staat een sterk team, daarom willen wij in het bijzonder alle werknemers van GMS bedanken! Jullie inzet wordt gewaardeerd.

We mogen terugzien op een mooi en druk jaar. GMS heeft vele prachtige digitaliseringsprojecten binnengehaald in 2019, zoals het Metamorfoze-project voor Huis van het boek | Museum Meermanno en de digitalisering van armenrekeningen voor de gemeente Hulst.

GMS sloot het jaar af met een gezellige kerstborrel. Het was een goed jaar voor GMS, dit jaar heeft GMS veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. De borrel is dan ook een perfecte manier om elkaar informeel wat beter te leren kennen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Aan het einde van de dag ging iedereen naar huis met een glimlach en een rijkelijk gevuld kerstpakket.

Het team van GMS heeft echter ook afscheid moeten nemen van een vertrouwd gezicht bij GMS. Vrijdag heeft onze zeer gewaardeerde collega Jan van der Spree zijn laatste werkdag gedraaid. Dertien jaar lang heeft hij zich ingezet als vakfotograaf voor cultureel erfgoed is. Namens het gehele team: “Bedankt voor de vele leuke jaren en geniet van je welverdiende pensioen!”

GMS wenst u een gelukkig nieuwjaar toe!

Lees ook